31 Oct 2018

El gran valor de les Xerrades de’n Juanjo Fernàndez a la nostra escola

El passat dimarts 23 i  el dia 30 d’octubre van tenir lloc les xerredes sobre les competències digitals dels pares i les mares. La primera, titulada “Pantalles i control parenta: fonamental” adreçada a les famílies d’Infantil (3-6) va provocar molt bones valoracions com:

Ha estat molt interessant i també hem rigut molt. A qui correspongui, la enhorabona per la iniciativa. Nosaltres hem pogut anar tots dos: mare i pare i ens ha agradat molt.

Em va semblar molt interessant. És bo que algú ens recordi de tant en tant, que hem d deixar el nostre mòbil, tablet, ordinador… I està pendent del que ens digui la canalla. Tot i que per nosaltres sigui una tonteria per ells, es veritat, que es super important. Llàstima que no vinguessin més pares perquè a l’època que vivim estem sobreexpossats a les noves tecnologies tots. Us felicito per la persona que va donar la conferència perquè la va fer molt dinàmica.

La del dia 30 que anava adreçada ales famílies d’ESO i Batxillerat es va tocar de ple el tema de les xarxes socials que tantes hores tenen enganxats els nostres fills i alumnes, sota el títol: “Que les xarxes no et pesquin!”

Us recordem que el dia 20 de novembre hi haurà la xerrada adreçada a les famílies de la Llar (infantil 0/3) Per reforçar els pares en tot allò que calgui per no fer ús del anomenat “xumet electrònic” que són els mòbils en mans d’infants tant petits!

I que el dia 27 de novembre hi haurà la xerrada adreçada a famílies de Primària, titulada: “No us apantalleu la vida!”

Us hi esperem a tots!!